Gemengd koor Appassionato
[   home   ][   optredens  ][   meezingen  ][   repertoire  ][   foto's   ][   organisatie   ][   contact   ][   links   ][   ledenpagina   ]

Organisatie

Onze dirigent

Sanneke Hendrich (1990) is vanaf januari 2019 onze dirigent. Zij is al haar hele leven actief in de muziek en studeerde in 2011 af als eerstegraads muziekdocente aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts). Hierna volgde Sanneke nog een masteropleiding Muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht, en studeerde hier in 2013 af als Master of Arts. Zij dirigeert ook bij het Hofstads Jeugdorkest in Den Haag, bij het Alphens Mannenkoor in Alphen aan den Rijn en regelmatig bij gelegenheids­ensembles. Verder werkt Sanneke bij de afdeling Educatie van Het Concertgebouw en speelt zij viool in diverse orkesten.


Foto Bert Kraaijpoel

Onze pianist

Monique van Gils is onze pianist. Zij heeft zeer ruime ervaring als begeleider en repetitor en is actief als muzikaal leider, dirigent en repetitor bij verschillende ensembles, muziektheatergezelschappen en koren. Tevens is zij vaste begeleider van een aantal zangers en zangeressen.

Regelmatig werkt zij samen met bekende nationale en internationale docenten tijdens diverse zang masterclasses. Als gastdocent is zij werkzaam bij de Muziek Academie Den Haag. Hiervoor was zij jarenlang vaste begeleider in het Koorenhuis te Den Haag.

 

Bestuur

Voorzitter: Joke Korterink
Secretaris en PR: Paula Combee
Penningmeester: Ilonka Ostendorf
Bestuurslid Muziek: Andrea Versteeg

Secretariaat: H. Andriessenstraat 14, 2353 KT Leiderdorp
email: info@appassionato.nl

Ons koor heeft verder nog een groot aantal actieve leden die het geheel draaiende houden. Naast het bestuur zijn er nog diverse commissies (voor `lief en leed', muziek, kleding, feest, PR en website).

 

Agenda

Optredens 2023:
  • Zondag 21 mei bij de Parelvissers, Leiden